Sibiu: BAZART revine cu o specială ediţie de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu un nume care face aluzie la sărbători, Merry BAZART , ediţia de iarnă a târgului nonconformist organizat de trei sibience care vor să sprijine tinerii creatori de artă urbană - păpuşi, aşternuturi, perne, obiecte cu şi fără întrebuinţare practică - se va desfăşura pe 12 şi 13 decembrie.

Găzduit la Floaşiu, deasupra magazinului Billa, târgul va oferi ocazia pentru 30 de creatori de obiecte urbane să îşi prezinte arta într-o atmosferă specială, încălzită cu savoaroase ceaiuri bio, acompaniate în surdină de muzică bună, prăjituri de casă şi multe surprize.
 “Este un proiect ambiţios care doreşte revigorarea climatului cultural local şi naţional, printr-o infuzie de proiecte culturale pentru tineret. Ne interesează tot ceea ce e viu, urban, cultural, cu potenţial artistic şi creativ. Vrem să schimbăm lumea prin strategia paşilor mici dar siguri” spune Alexandra Pâzgu, care împreună cu Mădălina Zugravu şi Mădălina Bărcăuş a pus pe picioare aceste inedit eveniment.
Târgul de artă urbană „Bazart“ a avut prima ediţie de Sfânta Marie, pe 15 august, şi s-a bucurat de un flux de peste 800 de vizitatori, fiind prima iniţiativă de acest gen din Sibiu.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite