Sibiu: BAZART revine cu o ediţie de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prima ediţia a strâns peste 800 de vizitatori
Prima ediţia a strâns peste 800 de vizitatori

După o primă ediţie de succes, care a avut loc în luna august şi a adunat peste 800 de vizitatori, creatorii de artă urbană ne provoacă la o nouă întâlnire, în acest weekend.

Sub denumirea de „Merry Bazart“, 30 de creatori de obiecte urbane să îşi vor prezenta arta într-o atmosferă specială, încălzită de ceaiuri bio, acompaniate de muzică bună, prăjituri de casă şi multe alte surprize. De la păpuşi, aşternuturi, perne, până la o gamă variată obiecte cu şi fără întrebuinţare practică, toate realizate manual, îşi aşteaptă vizitatorii timp de două zile. „ Ideea de a organiza un astfel de eveniment ne-a venit deoarece am constatat că nu există un astfel de eveniment în Sibiu, la care ne-am fi dorit să participăm. Astfel, dorim să creăm o alternativă de petrecere a timpului liber, prin care tinerii sunt încurajaţi să se exprime artistic şi să îşi realizeze proiectele“, arată organizatorii.

Pe lângă o gamă largă de produse realizate manual, atmosfera va fi completată de un Dj, iar pe tavan vor rula mai multe proiecţii video. „Merry Bazart“ va avea loc la Casa Floaşiu, de pe strada Papiu Ilarian, nr.2, zilnic între orele 10.00 şi 21.00.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite