Sibiu: Avaria cauzată de explozia unei magistrale de gaz a fost reparată - Alimentarea cu gaz se reia la 20.30

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Muncitorii EON au terminat reparațiile
Sibiu: Muncitorii EON au terminat reparațiile

Lucrătorii de la EON au terminat de montat piesele distruse în urma exploziei produsă la prânz la Stație de Reglare și Măsurare din capătul unei conducte principale de distribușie a gazului metan în Sibiu.

La sediul central al EON se discută reluarea alimentării cu gaze a Sibiului, în această seară. După ce va fi dat ordinul ajung va mai dura cel puțin o oră până când gazele vor ajunge la presiunea optimă. Dacă la 20.30 unii sibieni vor avea deja gaz, sunt zone în care presiunea nu va ajunge la parametri normali decât mâine, de aceea consumatorii trebuie să aibă grijă şi să verifice permanent să nu apară scurgeri d egaze în locuinţe.

Șase persoane au ajuns la spital cu arsuri care nu le-au pus viața în pericol, după ce în timpul unei intervenții la vanele din Stația de Reglare s-a produs o explozie, urmată de un incendiu. Flăcările înalte de peste 20 de metri s-au stins după ce gazul a fost oprit la intrarea în Sibiu. Pompierii au intervenit pentru a ține incendiul sub control, până la oprirea gazului.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite