Sibiu: Autobuzele vor avea program redus de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibienii vor aştepta mai mult în staţii
Sibienii vor aştepta mai mult în staţii

Sibienii care vor avea de făcut drumuri în zilele următoare trebuie să se gândească serios la mijlocul de transport pe care îl aleg. Reprezentanţii Tursib au anunţat că autobuzele vor circula după un program special.

Mâine, maşinile vor circula în program normal de sâmbătă, iar între orele 23.00 şi 5.30, pe traseul Gară- Muzeul Satului va fi introdusă o cursă specială, pentru cei care vor lua parte la slujba din Muzeul în aer liber. „Două autobuze vor circula, în acest interval, cu plecări la fix şi la şi jumătate, prima cursă urmând să plece din gară“, arată reprezentanţii companiei.

Nu se circulă către Răşinari şi Poplaca
În ziua de Paşte însă, autobuzele vor circula doar în intervalul 10.00- 20.00, după programul de duminică. Mai mult chiar, pe traseele Sibiu- Poplaca şi Sibiu- Răşinari nu se va circula în această zi, iar prima plecare spre Păltiniş va fi la ora 11.00, şi nu la 7.00, ca în zilele normale. Şi luni, în a doua zi de Paşte, autobuzele Tursib vor circula tot în program de duminică, urmând ca din 6 aprilie să fie reluat programul normal de circulatie.

O alternativă în acest caz vine din partea firmelor de taximetrie. Acestea dau asigurări că pe străzi vor fi suficiente maşini pentru a face faţă tuturor solicitărilor. Doar că sibienii care aleg această variantă vor scoate ceva mai mulţi bani din buzunare. Tarifele practiate de taxiurile din oraş sunt de 1,48 de lei pe kilometru, ziua şi 1,68 de lei, noaptea. Pentru curse în exteriorul oraşului, fiecare kilometru se taxează cu 2,48 de lei pe kilometru.



Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite