Sibiu: Au furat şinele de la calea ferată dintr-un depou de la Avrig

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţi de la postul de poliţie T.F. Sibiu-Triaj, au surprins în timpul serviciului de patrulare pe raza oraşului Avrig un grup format din trei tineri ce transportau cu o căruţă două bucăţi de şină de cale ferată.

CITIŢI ŞI:

Aeroportul sperietoare pentru firmele de taxi din fosta Capitală Culturală Europeană

Record de bătuţi ajunşi la urgenţă

DN1 blocat cu banane, în apropiere de Cristian

Cei trei bărbaţi au furat şinele, fiecare în lungime de 7 metri, din depoul de rezervă al districtului Avrig. Valoarea prejudiciului se ridică la aproximativ 900 de lei, iar hoţii sunt cercetaţi acum pentru furt calificat de la CFR. În urma cercetărilor efectuate de lucrătorii Postului de Politie TF Sibiu-Triaj cei în cauză au fost identificaţi în persoana numiţilor O. Luca, în vârstă de 22 de ani, domiciliat în localitatea Avrig,  M. Gheorghe, în vârstă de 25 de ani, domiciliat în localitatea Agnita şi T. Mihai, în vârstă de 24 de ani, domiciliat în aceaşi localitate.
În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că cei 3 bărbaţi, în noaptea de 5 spre 6 mai, au sustras cele două bucăţi de şină de cale ferată, în lungime de 7 m fiecare, din depozitul de rezervă al Districtului  Avrig. Pentru transportare, bărbaţii au folosit un atelaj hipo. „Suspecţii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi pătrunderea fără drept în zona de siguranţă CFR, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig” spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite