Sibiu: Antrenament de Paşte pentru târgurile turistice ale primăverii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea organizează în premieră un Târg de Paşte care va fi deschis pe bulevardul Bălcescu. Sibiul merge apoi cu ofertă turistică la două din cele mai mari târguri de profil din Capitala României.

Administraţia locală a anunţat în această dimineaţă că de la finele săptămânii viitoare şi până după sărbătoarea pascală va fi organizată prima ediţie a Târgului de Paşte. Sibienii vor putea găsi zilnic în perioada 26 martie - 6 aprilie, la standurile ce vor fi amenajate pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, produse şi decoraţiuni specifice Paştelui. La târg au fost invitaţi comercianţi din toate zonele tradiţionale ale României. Aceştia vor oferi spre vânzare ouă încondeiate, ceramică decorativă, jucării, obiecte de artă, coșuri pentru ouă, produse hand made, decorațiuni florale, dulciuri și obiecte religioase. „Ambasada Austriei va fi şi ea prezentă cu un stand la acest târg, încasările urmând să fie folosite pentru sprijinirea proiectelor sociale din România” a explicat Mirela Gligore, din cadrul Primăriei Sibiu.

Cu alai la Bucureşti
Începând de mâine oferta turistică a Sibiului este prezentă la târgul de turism Holiday Market organizat la Palatul Parlamentului din Bucureşti. „Reprezentanţii biroului specializat din cadrul municipalităţii vor purta discuţii directe cu agenţiile de turism specializate pe incoming şi interesate de oferta turistică şi culturală a Sibiului” a explicat şi primarul Klaus Iohannis. De aici standul fostei Capitale Culturale Europene se mută în perioada 25-28 martie la cea de-a 23-a ediţie a Târgului de Turism al României organizat la Romexpo. Operatorii din turism, hotelierii şi agenţiile de turism vor prezenta la standul oraşului oferta cu care vor să atragă turişti în această vară.

Sibiul, căutat la Berlin
În perioada 10-14 martie reprezentanţi ai administraţiei locale şi ai Agenţiei Judeţele de Turism  au fost prezenţi la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin. „La faţa locului a fost promovată oferta turistică a Sibiului şi împrejurimilor şi s-a remarcat un interes deosebit al pieţei germane pentru destinaţia Sibiu” a explicat Mirela Gligore.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite