Sibiu: Anna Lesko şi Anda Adam concertează în acest week-end la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anna Lesko va urca în această seară pe scena clubului Kapital
Anna Lesko va urca în această seară pe scena clubului Kapital

Weekend-ul îndrăgostiţilor vine cu o serie de surprize pentru tinerii care ştiu să se distreze. Aceştia vor avea parte de concerte ale unora dintre cele mai cunoscute artiste din ţară, prezentări de modă şi chiar un carnaval.

Startul distracţiei se dă chiar în această seară, cu un concert Vonda Shepard. Celebra interpreta din serialul „Ally McBeal “ va urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, de la ora 20.00.  Evenimentul de la Sibiu face parte dintr-un mini turneu pe care aceasta îl are în patru oraşe din România, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Preţul unui bilet este de 95 de lei.
Tot în această seară, dar ceva mai târziu, Anna Lesko va concerta şi ea în clubul Kapital. Invitata serii promite un show de zile mari, astfel că distracţia se va întinde până înspre dimineaţă.

Anda Adam, în Promenada
În ajunul Sfântulului Valentin, Anda Adam promite şi ea un concert incendiar, care va avea loc la Promenada Mall, de la ora 18.00. Tot atunci are loc şi tragerea la sorţi a premiilor pentru clienţii care au făcut cumpărături de minim 50 de lei din Promenada.În plus, iubitorii de folk şi muzica live de calitate sunt invitaţila un concert live Nicu Alifantis. Organizat cu ocazia Sfântului Valentin, evenimentul va avea loc mâine seară, pe scena clubului Guillotine, începând cu ora 21.00. Intrarea este gratuită pentru toată lumea.
Şi tot mâine seară, în premieră la Imperium,  fetele de la FDK Models vor susţine o prezentare de modă ale unor tineri creatori din SIBIU, studenţi şi studente la secţia de Design Vestimentar din cadrul ULBS.

Carnaval în Kultur Café
Reprezentanţii clubului Kultur Café vor marca şi ei ziua îndrăgostiţilor, dar vor aniversa şi şase ani de existenţă, printr-un carnaval inedit, unde costumaţia este obligatorie. Astfel, cei care vor alege să iasă mâine seară în locaţia din Piaţa Mică, de la subsolul Casei Luxemburg, vor fi nevoiţi să găsească un costum cât mai interesant. În plus, atmosfera va fi întreţinută de cei de la Trafic Blues Band. Distracţia începe la ora 21.00.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite