Sibiu: An Nou Fericit şi modest la Thalia şi în Piaţa Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Două momente marchează acest final de an, un spectacol premieră prezentat azi şi mine la Thalia şi modestul Revelion din Piaţa Mare cu Riff şi HiQ.

Pentru cei care iubesc muzica simfonică şi baletul, în premieră în acest an, de la ora 18, azi şi mâine seară, Sala Thalia exte gazda Concertului Simfonic de Operă şi Balet, „Altfel de Anul Nou”. Ultima repetiţie era azi dimineaţă în plină desfăşurea. Potrivit organizatorilor, 90 la sută dintre bilete sunt deja vândute pentru ambele seri. Spectacolul va aduce în faţa publicului momente din cele mai îndrăgite arii, uverturi şi opere clasice precum: „Faust”, „Spărgătorul” de „Nuci”, „Traviata”, „Carmen”, „Tosca” şi „Silva”.
Sibienii sunt aşteptaţi în această seară şi în Piaţa Mare la cel mai modest Revelion din ultimii trei ani. Începând cu ora 23, vor deschide petrecerea rockerii de la Riff, iar după artificiile de la miezul nopţii, care vor marca trecerea în 2010, la 00.20 întră în scenă trupa HiQ.


20.000 de euro au costat concertele şi cele zece minute de artificii de la miezul nopţii din Piaţa Mare


Anul trecut, la Revelionul Retro, pe scena din Piaţa Mare au cântat Goombay Dance Band, Saragosa Band şi No Mercy, iar la finalul Capitalei Culturale Europene din 2007, pe scena din Piaţa Mare a venit Prodigy.



Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite