Sibiu: Ajutoare pentru persoanele fără adăpost, prin Banca de Alimente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Crucea Rosie Sibiu distribuie şi în această lună alimentele colectate în cadrul proiectului “Banca de Alimente”, persoanelor nevoiase. De data aceasta, toate produsele vor fi donate Centrului de reintegrare în societate pentru persoanele fără adapost “Casa Bună” din Sibiu.

Distribuţia alimentelor va fi făcută de către reprezentanţii Crucii Roşii Sibiu, la începutul săptămânii viitoare.

„ Casa Bună“ oferă adăpost celor fără locuinţă, este un loc în care sute de oameni au găsit sprijin de-a lungul timpului. Înfiinţat în 1998, proiectul este gestionat de Asociaţia Breaking the Wall şi este sprijinit de Biserica Evanghelică din Sibiu.

„ Misiunea acestui proiect coincide cu principiile Societăţii Crucea Roşie, punând accent pe asistarea persoanelor vulnerabile şi alienarea suferinţei. Cu toate că scopul proiectului este unul lăudabil, resursele materiale sunt limitate. De aceea, filiala din Sibiu a Crucii Roşii Române a decis să contribuie la susţinerea acţiunilor Centrului prin oferirea produselor colectate luna aceasta în Banca de Alimente. Hrana va ajunge la cei nevoiaşi, luni, 15 noiembrie“, spune Ioana Pârvu, consultant PR al Crucii Roşii Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite