Sibiu: Adrian Bibu a devenit vicecampion european la spargeri forţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivul sibian Adrian Bibu, legitimat la Clubul  PUMA Sibiu, a obţinut titlul de vicecampion european cu echipa, la proba de spargeri  forţă, în cadrul Campionatului European din Skovde, Suedia.

CITEŞTE ŞI:

Mihai Truţă, matematician de geniu şi sportiv desăvârşit

Pe locul 1 s-au  clasat reprezentanţii Ungariei şi pe locul 3 sportivii din Ucraina. La aceeaşi competiţie Adrian Bibu a câştigat şi locul patru la proba de lupte echipe.

"A fost un campionat dificil având în vedere că cei mai buni sportivi  din Europa au venit aici cu gândul să câştige. Suntem mândri că am reuşit să ne clasăm  pe primele locuri. Aceste rezultate nu erau posibile fără ajutorul antrenorilor Alin Lazurca şi Ciprian Banea şi al firmei ANDU, sponsorul meu oficial , cărora le multumesc", a spus Adrian Bibu la întoarcerea în ţară.

La Campionatul din Suedia ţara noastră a fost reprezentantă de 30 de sportivi. Oficialii Federaţiei Române de taekwondo s-au arătat mulţumiţi de rezultate. În total, la această competiţie România a câştigat un numar de 15 medalii. Campionatul  European de  Taekwondo a ajuns la ediţia cu numărul  XXV. Anul acesta la competiţie au participat 481 de sportivi din 29 de ţări.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite