VIDEO - Absolvenţii de la Inginerie şi-au organizat cursul festiv în centrul istoric al Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii au dat dovadă de o imaginaţie extrem de bogată în organizarea ceremoniei de final de an. Aceştia au ales ca locaţie pentru desfăşurarea ceremoniei Piaţa Mică, cursul fiind însoţit şi de o mini-expoziţie cu fotografiile studenţilor, în diferite ipostaze ale vieţii de student.

CITIŢI ŞI

Universitatea „Lucian Blaga“ majorează taxele studenţilor

Universitatea „Lucian Blaga“ şi-a deschis librărie

Extrem de emoţionaţi şi plini de optimism, aproape 300 de tineri absolvenţi ai Facultăţii de Inginerie „ Hermann Oberth“ din Sibiu au marcat despărţirea de viaţa studenţească aşa cum se cuvine. Aceştia au renunţat la spaţiul închis al facultăţii şi şi-au organizat cursul festiv chiar în centrul istoric al oraşului. „ Prin această manifestare, tot Sibiul ştie că avem o nouă generaţie de absolvenţi. Sunt mândru de voi şi de faptul că Facultatea de Ingineria a ajuns să aibă o astfel de sărbătoare în centrul istoric al oraşului. Vă doresc multe succese, să fiţi sănătoşi, să iubiţi şi să fiţi iubiţi“, le-a urat Ioan Bondrea, decanul facultăţii, tinerilor absolvenţi.

image

Indiferent de specializarea pe care au terminat-o, viitorii ingineri se declară optimişti în ceea ce priveşte planurile de viitor. „ Au fost patru ani extrem de frumoşi, în care am învăţat foarte mult, dar în care am ştiut să ne şi distrăm. Cu siguranţă o să urmeze un masterat, dar sper ca între timp să găsesc şi un loc de muncă în domeniu“, ne-a spus Elena Tatu. După intomanrea imnului Gaudeamus şi discursurile invitaţilor, absolvenţii au primit diplome şi flori de la reprezentanţii Facultăţii, iar apoi au sărbătorit alături de familie şi prieteni. Invitaţii absolvenţilor au avut ocazia să vadă şi o serie de fotografii realizate de studenţi de-a lungul celor patru ani de studiu, surprinse în timpul cursurilor sau a ieşirilor cu prietenii.

După ceremonia din Piaţa Mică, studenţii s-au întors la facultate, unde au ciocnit o cupă de şampanie cu profesorii.

VIDEO: DAN CLAUDIU BUZDUGAN

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite