Sibiu: O femeie s-a aruncat sub acceleratul Sibiu - Timişoara pentru că şi-a pierdut soţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Femeia va rămâne internată în spital cel puţin două săptămâni
Femeia va rămâne internată în spital cel puţin două săptămâni

O femeie de 65 de ani, din localitatea vâlceană Şuşani, s-a arunctat sub un tren accelerat, pentru că nu a suportat singurătatea.

CITIŢI ŞI:

Milionarul din Top 500 Forbes a dus pietonul pe care l-a accidentat la el la policlinică (VIDEO)

Ţeapa din Vinerea Mare, amendată de OPC (VIDEO)

Soţul Nicolinei Blendea a murit în urmă cu două luni iar de atunci femeia nu şi-a mai revenit. A intrat într-o depresie puternică, aşa că avea nevoie de îngrijire specializată. Fiica ei a decis să ceară sprijinul medicilor de la Spitalul de Psihiatrie, din Sibiu, iar femeia a fost internată pentru tratament. Înainte de Paşte a fost externată şi a stat alături de fiica ei.

„Femeia a fost internată la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, dar pe durata sărbătorilor, nefiind un caz grav a fost lăsată de medici să plece acasă”, spune Lucian Ilie, din cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare din Sibiu. În noaptea de luni spre marţi, Nicolina nu a mai putut suporta. A plecat de acasă, de la fiica ei, îmbrăcată în pijama şi s-a oprit la trecerea cu calea ferată din cartierul Terezian.

Accident Gara Mica

„Femeia s-a aşezat pe şinele de cale ferată, dar mecanicul a văzut-o şi, pentru că nu avea viteză mare, a putut frâna”, spune Mircea Mate, şeful Poliţiei Transporturi Feroviare din Sibiu. A avut noroc. Trenul accelerat care circula pe ruta Timişoara Sibiu a oprit înainte ca trupul femeii să fie tăiat de şine.

„Acesta prezenta o fractură de bazin, pacienta a primit îngrijiri medicale, iar în prezent starea sa este stabilă. În cursul zilei de astăzi va fi mutată de pe ATI la salon, în cadrul Secţiei Clinice Ortopedie-Traumatologie”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a afla toate împrejurările în care s-a produs evenimentul, însă aceştia susţin că nu poate fi tras nimeni la răspundere, având de a face cu un caz clar de tentativă de suicid.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite