Sibiu: 93 la sută dintre cei obligaţi şi-au depus declaraţia unică la Finanţe. 13 % on line

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nivelul judeţului Sibiu, declaraţia unică privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate, formular 112, până la data de 25 februarie 2011, a fost depusă şi validată de un număr de 9.312 contribuabili reprezentând 93% din totalul celor care aveau aceasta obligatie. Dintre aceştia 13% au utilizat metoda de depunere on-line.

CITEŞTE ŞI:

250 de sibieni interesaţi să-şi depună declaraţia unică online

Finanţele fac o dezbatere publică privind declaraţia 112

Datorită campaniei de informare a contribuabililor privind declaraţia unică, a întâlnirilor organizate cu asociaţiile profesionale, cu mediul de afaceri din municipiul Sibiu şi municipiul Mediaş, Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Sibiu, implementarea acestui important proiect al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, s-a efectuat cu success, fiind evitate cozile la ghişeele administraţiilor finanţelor publice.

Contribuabilii care au depus declaraţia unică cu erori şi nu au efectuat până în prezent corecţiile necesare, sunt invitaţi ca în maxim 3 zile să se prezinte la organul fiscal competent pentru a corecta aceste erori.

Având în vedere că 25 februarie a fost primul termen pentru depunerea declaraţiei unice, conducerea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a judeţului Sibiu mulţumeşte contribuabililor sibieni care au înţeles rolul şi importanţa acestei declaraţii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite