Sibiu: 65 de sibieni au fost angajaţi pe loc, la Bursa generală a locurilor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alte 1.137 au fost selectate de către angajatori,urmând să treacă printr-un interviu sau o probă de lucru, pentru a demonstra că merită postul.

Potrivit reprezentanţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, aproape 1.500 de oameni au trecut ieri pe la Bursa locurilor de muncă. Aceştia au avut de ales dintr-un total de 1.017 locuri de muncă, puse la dispoziţie de 92 de agenţi economici.

Cele 65 persoane care au fost încadrate pe loc vor ocupa meserii precum instalator, tractorist, muncitor necalificat, zidar, fierar-betonist, confecţioner articole din piele şi înlocuitori, administrator, vânzător, barman, operator calculator sau lăcătuş mecanic. Alte peste 1.000 de persoane urmează să mai treacă prin „focurile“ unui interviu sau a unei probe de lucru, înainte ca angajatorii să decidă dacă le oferă postul sau nu.

În prezent, rata şomajului este de 8,3%, cu un număr de peste 15.500 de şomeri. Pentru prima dată după 18 luni însă, Sibiul a avut o rată a şiomajului în scădere faţă de luna anterioară.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite