Sibiu: 29 de zile de arest pentru 100 de litri de motorină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Augustin Bârcea, în vârstă de 23 ani şi Gabriel Weltan, de 16 ani, au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 zile după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau motorină din 2 autotrenuri.

Instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pentru cei doi, iar ceilalţi doi inculpaţi vor fi cercetaţi în stare de libertate. Cei patru au fost prinşi duminică seara, în jurul orei 23.40, în timp ce sustrăgeau combustibil din două autotrenuri parcate pe strada Ighişu din Mediaş.

În momentul în care agentii de poliţie s-au apropiat de aceştia, răufăcătorii au abandonat furtunele şi bidoanele pe care le foloseau şi au fugit. Pentru reţinerea lor, poliţiştii au folosit armamentul din dotare, trăgând trei focuri în plan vertical. „Cu ocazia folosirii armamentului din dotare nu au rezultat victime”, a explicat Luciana Balteș, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Până în momentul în care au fost depistaţi de către poliţişti, suspecţii au reuşit să scoată peste 100 de litri de motorină, pe care îi depozitaseră în bidoane de plastic.
Cercetările în acest caz sunt continuate de către lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş, iar cei 4 vor fi cercetaţi pentru furt calificat, riscând ani grei de încisoare.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite