Sibiu:Primele o sută de tichete valorice pentru Rabla

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rablele sunt curăţate de plastic şi golite de ulei şi bezină înainte de topit
Rablele sunt curăţate de plastic şi golite de ulei şi bezină înainte de topit

Primele o sută de tichete valorice pentru programul Rabla au ajuns la Sibiu şi vor fi disponibile de luni.

În premieră în acest an, în programul Rabla sunt acceptate trei autoturisme la casat pentru achiziţionarea unuia nou. Proprietarii de rable le pot preda de mâine, deocamdată la un singur centru de colectare din Sibiu, pe Calea Şurii Mici şi vor primi în schimb tichetul valoric de 3800 de lei şi a certificatului de casare. Ulterior cu acesta se merge la Înmatriculări pentru radierea maşinii, iar apoi tichetele valorice pot fi folosite pentru cumpărarea unei maşini noi sau pot fi înstrăinate cu tot cu acte.

Integra Service SRL este centrul de colectare care primeşte de luni maşini la casat în Sibiu şi eliberează în schimb tichete valorice. Potrivit lui Mihai Stoica, patronul societăţii de colectare înscrisă prima în program, săptămâna viitoare vor mai fi primite alte o sută de tichete şi vor intra în program şi celelalte centre de colectare din judeţ. „Noi ne-am milşcat probabil mai repede şi de aceea am primit deja o sută de vouchere. În cursul săptămânii vom mai primi alte o sută şi vor intra în program şi cei de la Remat, acum Romrecycling. Este un interes foarte mare, pentru că oamenii au venit să întrebe deja cum se procedează" a declarat Mihai Stoica.

Rable valoroase

Cu această ocazie, rablele care stăteau prin curţile sibienilor au devenit extreme de valoroase, deoarece chiar dacă nu vor să-şi ia o maşină nou, cei care predau rablele pot scoate măcar ceva bani pe ele. Rubricile de mică publicitate abundă deja de anunţuri gen „Vând Dacia pentru programul rabla", preţurile cerute fiind cuprinse între 1000 şi 2000 de lei.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite