Sibiu: Patru impiegaţi au paralizat Gara Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de călători au înjurat ieri pe peroanele Gării Sibiu greva spontană a patru impiegaţi de mişcare care au blocat tot traficul feroviar timp de aproape două ore.

Trenurile care trebuiau să plece din Sibiu după ora 15, patru personale, au fost blocate în Gară. Liderul  local al sindicatului din ramura Infrastructură, Ovidiu Dâmbean, a explicat că greva spontanăp a fost provocată de întârzierea avansului pe iunie.  “Trebuia sa primim banii pe card in 29. Nu este prima oară când întârzie şi avem fiecare rate iar băncile nu stau după noi” a spus sindicalistul.  După o oră de aşteptare, navetiştii cu abonamente au plecat la ocazie în timp ce alţi călători au cerut restituirea banilor de bilete şi şi-au amânat călătoria.Afectaţi de greva spontană au fost şi călătorii din acceleratul de Timişoara, care aşteptat o oră în Şelimbăr semnalul verde de intrare în Gară. Printre cei care aştepta la Sibiu sosirea acceleratului era şi deputatul FDGR Ovidiu Ganţ, care a descries scurt situaţia: “Suntem ţara lui Papură Vodă”.
Sindicaliştii s-au îndurat să reia lucrul după ce mai mulţi călători furioşi au fost opriţi de poliţiştii de la TF să intre peste ei în birou. Mai marii regionalei i-au avertizat că acţiunea lor este un atentat la siguranţa naţională şi îşi vor pierde locurile de muncă.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite