Sibiu: Patinoar la peste 2000 de metri pe Lacul Bâlea lângă Ice Hotel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patinoarul are şi băncuţe de odihnă de zăpadă
Patinoarul are şi băncuţe de odihnă de zăpadă

Hotelului şi Bisericii de Gheaţă de la Bâlea Lac li se adaugă din această săptămână un patinoar. Patinoarul de 400 metri pătraţi este la doi paşi de patru pârtii pentru sporturi de iarnă. şi de Hotelul de Gheaţă.

Turiştii care vor să se dea cu patinele pe Lacul Bâlea nu trebuie să şi le care după ei de acasă, pentru că le pot închiria de la cabană. O oră cu patine închiriate cu tot costă 25 de lei, in timp ce turiştii carea u patínele lor vor plăti 15 lei pe ora de patinaj.

Patinoarul natural de la peste 2000 de metri este doar una dintre distracţiile care îi aşteaptă pe turişti la Bâlea Lac. Pe aproximativ 8000 de metri pătraţi, iubitorii sporturilor de munte găsesc un mic rai natural unde să le practice. Pe complexul de pârtii se pot relaxa amatorii de ski, snowboarding, tubbing dar şi cei care preferă săniuşul cu sania sau chiar cu capacul sau folia de plastic. De plătit aici plătesc doar cei care vor să inchirieze un bob, cu 15 lei, 30 de minute.

Terenul ocupat de Winter Park este înconjurat de un gard de protecţie, cele patru pârtii fiind accesibile de pe poteca ce duce la Cabana Bâlea Lac.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite