Sibienii sunt codaşi la recensământul agricol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Recensământul agricol este în plină desfăşurare
Recensământul agricol este în plină desfăşurare

Reprezentanţii Prefecturii Judeţului Arad au anunţat că judeţul Arad este pe primul loc la recesământul general agricol. Aceştia spun că din informaţiile operative centralizate la Institutul Naţional de Statistică asupra ritmului de colectare a datelor statistice în teren, în cele şase zile de la demararea activităţilor recenzorilor, se constată că s-au completat 8,35% din numărul chestionarelor statistice estimate a fi înreg

CITEŞTE ŞI:

La Mediaş a început recensământul agricol

Astfel, judeţul Arad se află pe primul loc ca procent şi se nu numără printre cele 18 judeţe în care înregistrarea datelor statistice a fost superioară mediei calculate la nivel naţional.

Judeţul Arad are 15,51% chestionare completate, urmat de Dolj cu 13,61, Vaslui 12,84, Braşov 10,68%, Brăila 10,42%, Mehedinţi 10,13%, judeţele „codaşe” fiind Sibiu 6,08%, Satu Mare 6,52% şi Timiş 6,52%.

La nivelul judeţului Arad, printre localităţile fruntaşe la chestionare completate se numără Dorobanţi 27,83%, Vârfurile 27,67%, Bocsig 26,77%, Păuliş 26,95%, Ineu 23,62%, Socodor 23,20%, Sintea Mare 20,43 % etc.

„Până în momentul de faţă ne aflăm în grafic cu derularea recensământului agricol. Atrag atenţia tuturor primarilor şi secretarilor de primării să ia în serios această acţiune de amploare şi recensământul agricol să constituie o prioritate în această perioadă”, a declarat prefectul Călin Bibarţ.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite