Sibienii sunt aşteptaţi duminică la Tag the Flag

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul are loc duminica, 9 septembrie
Evenimentul are loc duminica, 9 septembrie

După mai multe ediţii organizate pentru Târgul de Crăciun Sibiu, Noaptea Muzeelor, Festivalul Medieval „Cetăţi Transilvane” şi firme particulare, evenimentul-concurs Tag the Flag revine cu o ediţie destinată barocului sibian.

Organizatorii îi invită pe toţi pasionaţii de adrenalină şi pe cei ce vor să cunoască oraşul Sibiu într-un mod inedit să participe la Amazing Race-ul sibian de duminică, 9 septembrie.

Evenimentul-concurs va începe din Piaţa Huet de la ora 10:00 urmând ca participanţii să parcurgă timp de 2 ore trasee precum cel militar, cel cultural sau civil, într-un concurs plin de adrenalină. Cei înscrişi la Tag the Flag vor fi nevoiţi să treacă diferite probe pentru a primi indiciile ce îi va duce spre finish. Organizatorii nu vor să spună ce fel de probe vor fi incluse în programul de duminică dar cei ce doresc să participe la Tag the Flag Baroc trebuie să se aştepte la orice, la ediţiile anterioare fiind savurate probe precum curse de maşini de raliu, înot la Baia Neptun sau escaladatul clădirilor din oraş.

Înscrierile pentru evenimentul-concurs de duminică au început, participarea fiind gratuită. Cei interesaţi se pot înscrie pe site-ul www.TagtheFlag.ro până sâmbătă seara. Echipele trebuie să fie alcătuite din minim 3 şi maxim 7 componenţi, copiii sub 14 ani putând participa doar însoţiţi de un părinte.

Tag the Flag este un eveniment-concurs în genul Amazing Race organizat de Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu (AIOS) ce urmăreşte promovarea oraşului Sibiu şi locurilor mai puţin cunoscute din acesta printr-o modalitate inedită şi plină de adrenalină. Tag the Flag Baroc este un proiect inclus pe agenda culturală 2012 şi este co-finanţat de Primăria Sibiu prin Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. La acest eveniment au participat până acum peste 350 de persoane din toate colţurile lumii cu vârste cuprinse între 6 şi 53 de ani.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite