Sibienii sunt aşteptaţi duminică la “Ritmic Christmas Dance Show”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul începe la ora 19:00
Spectacolul începe la ora 19:00

Spectacolul reuneşte cele mai variate stiluri de dans, şi va adduce în faţa publicului peste 100 de dansatori şi sportivi. Evenimentul începe la ora 19:00, iar preţul unui bilet de intrare este de 10 lei.

A doua ediţie a spectacolului "Ritmic Christmas Dance Show" va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, în data de 4 Decembrie 2011, începând cu ora 19:00.

“Dansurile standard şi latino, dansurile tematice, tangoul argentinian, dansurile populare româneşti, dansurile tradiţionale şi exotice, demonstraţiile de zumba şi evoluţiile de streetdance şi breakdance, susţinute de peste 100 de dansatori şi sportivi cu vârste cuprinse între 3 şi 30 de ani, vor oferi publicului spectator ca şi în ediţia de anul trecut un potpuriu de dans, sport şi mişcare, divers si atractiv”, spun organizatorii evenimentului.

 Invitaţii speciali de anul acesta sunt Ansamblul de Dansuri Populare "Ardealul", Ansamblul de Dansuri Populare "Ghiocelul", Ansamblul de Dansuri Populare "Mărginimea", trupa de breakdance "Suspect Crew", trupa de tango argentinian "Tango Fantasia", Echipa Zumba Romania, Echipa Zumba Sibiu, trupa de dans "M & M" şi trupa de minibalet "Dansez Pentru Tine".



Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite