Sibienii protestează în această seară, în Piaţa Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunile de protest se reiau la Sibiu. Miercuri seara, începând cu ora 19:30, sibienii sunt aşteptaţi să protesteze faţă de invalidarea referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Protestul este organizat de către Asociaţia Sibiu Decembrie 1989, aceeaşi care a organizat acţiuni de protest la Sibiu şi în iarna acestui an, dar şi în campania care a precedat referendumul.

„Aştept să fim câteva sute de oameni, iar manifestaţia este pentru că, în conştiinţa noastră, votul majoritar este baza statului de drept iar în România nu s-a luat în calcul votul majoritar”, spune Mircea Bucur, preşedintele Asociaţiei Sibiu Decembrie 1989.

Într-o primă fază, revoluţionarii au obţinut autorizaţie pentru proteste pentru zilele de miercuri, 22 august, şi joi, 23 august, între orele 19:30 şi 21:00, pe traseul Piaţa Mare-strada Nicolae Bălcescu-Piaţa Mare.

Potrivit lui Mircea Bucur, este posibil ca revoluţionarii să depună vineri o nouă cerere la Primărie, pentru a relua protestele începând de săptămâna viitoare.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite