Sibienii pot plăti oficial on-line taxele și impozitele graţie unei investiţii de 2 milioane lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Implementarea conceptului de Administraţie Electronică la nivelul Municipiului Sibiu a fost finalizată și este funcțională pe site-ul Primăriei Sibiu. Investiția pentru acest serviciu se ridică la peste peste 2 milioane de lei și va permite sibienilor pe lângă plata dărilor către Primărie să depună chiar și documentații pentru autorizații de construcții.

Vremurile în care sibienii trebuiau să suporte cozile interminabile de la ghișeele de taxe și impozite, sau să aștepte la ușile birourilor unde se depun diferite documente, apun oficial chiar de astăzi.

Asta pentru că Primăria Municipiului Sibiu finalizează oficial în aceste zile, implementarea Proiectului co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, intitulat  “Implementarea conceptului de Administraţie Electronică la nivelul Municipiului Sibiu”, încheiat cu Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, în calitate de Organism Intermediar, pentru  Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”.

Proiectul, implementat pe durata a  24 de luni, a avut ca principal obiectiv dezvoltarea şi implementarea conceptului de administraţie electronică la nivelul primăriei locale, în vederea îmbunătăţirii furnizării informaţiilor şi serviciilor publice către cetăţeni.

Află exact ce operaţiuni on-line se pot face prin noul sistem, miercuri în Adevărul de Sibiu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite