Sibienii merg de Revelion la Praga, Viena sau în Egipt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Operatorii de turism sunt mulţumiţi de vânzările dinaintea Revelionului
Operatorii de turism sunt mulţumiţi de vânzările dinaintea Revelionului

Sibienii şi-au făcut economii pentru petrecerea din noaptea dintre ani. S-au vândut cu 10-15 % mai multe pachete turistice, decât anul trecut. Preţurile nu sunt extreme de piperate şi pornesc de la 169 de euro.



Chiar dacă anul care tocmai se încheie a însemnat mai mult scăderi decât creşteri la capitolul vacanţe în străinătate, iată că pentru Revelion, mulţi sibieni au pus, din timp, câte un bănuţ deoparte. Aşa se face că, încă dinainte de Crăciun şi-au planificat în detaliu petrecerea dintre ani. Mulţi dintre ei îşi fac deja bagajele pentru plecare. Au ales capitalele europene, dar nu s-au ferit nici de desinaţiile calde. Asta chiar dacă tradiţia spune că Revelionul se face la multe grade minus.

Şi au avut de unde alege. Ofertele operatorilor turistici au fost extreme de variate. Nicoleta Porumb a ales să facă plajă de Revelion. A ales Egiptul şi pentru un sejur all inclusive, a plătit 600 de euro, în care este inclusă şi cina festivă pentru noaptea dintre ani. „ Am ales o destinaţie caldă pentru Revelion. Cu 500 de euro pe care îi cheltui la Braşov într-o pensiune de 3 sau 4 margarete, eu merg în Egipt, la all inclusive. Şi este extrem de frumos, se face încă plajă, e cald încă“, spune Nicoleta Porumb, una dintre sibiencele care vor face plajă de revelion.

Revelion în capitale europene
Operatorii turistici spun însă că nu doar destinaţiile calde au fost alese de sibieni. „Anul acesta am vândut mai mult cu 10-15% la sută pentru Revelion, decât anul trecut. Cei mai mulţi dintre cei care au venit să îşi achiziţioneze un pachet pentru noaptea dintre ani au ales capitalele europene, acolo unde sunt amenajate şi târguri de Crăciun, aşa cum avem şi la Sibiu“, spune Alina Deaconu, de la o agenţie de turism din Sibiu.
Cei mai mulţi sibieni au ales Praga, pentru a petrece Revelionul 2011. Nici nu e de mirare pentru că pentru un sejur au plătit 169 de euro şi 169 de lei. Pachetul include 4 nopţi de cazare în hotel de trei stele şi transport cu autocarul. Nu au fost ocolite nici oraşe precum Viena, unde pentru 4 nopţi de cazare, într-un hotel de 4 stele şi transport cu avionul au achitat 359 de euro şi 359 de lei. La aceste pachete se mai adaugă 90 de euro, cina festivă din noaptea de Revelion.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite