Sibienii de la Tagma au lansat albumul “Omul fără faţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tagma a încheiat în forţă seria concertelor care au anunţat primul album intitulat “Omul fără faţă”. Vio, Flory, Iuly, Nutz şi Adi au luat “pulsul” sibienilor în Libraria Humanitas, Music Pub si Oldies Pub, iar feedbackul a fost unul pozitiv.

CITIŢI ŞI:

Concert de colinde în memoria poliţistului sibian Lucian Gancea

“Acesta este primul album dintr-o serie pe care ne-o dorim cât mai lungă, iar prin activitatea începută acum încercăm să ne definim ca stil şi interpretare. Am avut ceva emoţii în mai toate locaţiile, era şi normal, cântam în faţa sibienilor noştri şi ne doream mult sa iasă foarte bine totul. A fost ca o carte de vizită împărţită iubitorilor de muzica rock, iar asistenţa numeroasă, exuberantă şi încântată”, spune Vio.

Trupa TAGMA s-a format în Sibiu în vara lui 2009. Primele “idei” nu au întârziat să apară, aşa că în scurt timp Vio, Flory, Iuly, Nutz şi Adi au început să pună cap la cap propriile  viziuni care deja se conturau în cateva piese în numeroasele sesiuni de repetiţii în care erau implicaţi. Până în iarna aceluiaşi an s-au adunat 10 piese care se regasesc pe un prim album:  "Omul fara faţă". Trupa TAGMA abordează un rock alternativ, melodic cu influenţe din multe genuri cum ar fi: pop, funk, fusion chiar şi simfonic.

Şirul evenimentelor va continua în forţă. Pe 25 noiembrie Tagma va concerta la Arenele Romane în Bucuresti la The Global  Battle of the Bands (GBOB) Romania 2011.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite