Sibienii Iulian Popa, Cigan, Coman și Beza nu joacă la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voința Sibiu are două victorii obţinute până acum în liga 1
Voința Sibiu are două victorii obţinute până acum în liga 1

Atacantul sibian completează o listă a absenților din meciul de la Vaslui pe care se mai află Cigan, Coman și Beza. Partida dintre FC Vaslui şi Voinţa Sibiu are loc duminică de la ora 19.00.

CITIŢI ŞI:

Voința Sibiu, singura echipă din liga 1 fără teren de antrenamente

Voința Sibiu eliminată de CS Otopeni în Cupa României. Gaz Metan a învins la Brăila

Antrenorul principal al echipei sibiene CSU Voința, Alexandru Pelici, a declarat că, în meciul de la Vaslui, nu va putea conta nici pe aportul lui Iulian Popa, vârful de atac fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

În cele 7 etape scurse până acum, Iulian Popa a fost avertizat de 4 ori. Pelici a recunoscut că moralul echipei este unul "puțin afectat", dar speră ca, din deplasarea de la Vaslui, "alb-verzii" să se întoarcă cu cel puțin un punct, chiar dacă întâlnesc "una dintre cele mai bune echipe din Liga I". "Moralul echipei este puțin afectat după eșecul din Cupa României, cu CS Otopeni, pentru că nu ne așteptam la această înfrângere. Ne doream să mergem mai departe în Cupa României. Păcătuim, din nefericire, la finalizare, ratăm foarte mult, așa cum am mai spus-o. Jocul cu CS Otopeni trebuia să îl câștigăm în timpul celor 90, sau 120 de minute, nicidecum să ajungem la loteria penaltiurilor. Asta este! Mergem la Vaslui cu gândul de a ne întoarce cu punct sau puncte, deși va fi foarte greu, pentru că întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, iar noi avem destui absenți. Pe lista indisponibililor de până acum, alături de Beza, Coman și Cigan, s-a alăturat acum și Iulian Popa, care stă pentru cumul de cartonașe galbene", a afirmat Pelici.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite