Sibieni acuzaţi de corupţie şi daţi pe mâna justiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tribunalul Sibiu
Tribunalul Sibiu

Patru angajaţi sibieni, ai instituţiilor din subordinea Minsiterului Administraţiei şi Internelor (M.A.I.)au fost deferiţi justiţiei anul trecut, şi puşi sub auzare ca înculpaţi în mai multe dosare pensale, pentru săvârşirea unor fapte de corupţie.

CITIŢI ŞI:

Instanţa urmează să decidă soarta a trei dintre inculpaţii din dosarul Apostu

Trei inculpaţi din dosarul Apostu au recunoscut că au dat mită

Asta reie din bilanţul Serviciul Judeţean Anticorupţie Sibiu.

Astfel, s-au efectuat cercetări în 34 dosare penale. Din totalul acestora, 31 au avut ca obiect săvârşirea de fapte de corupţie, iar 3 s-au referit la comiterea altor fapte penale de către personalul structurilor MAI, respectiv cele din categoria infracţiunilor de serviciu.

Dintre persoanele cercetate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a pus sub inculpare în 6 dosare penale un număr de 7 persoane,4 făcând parte din cadrul structurilor MAI. În cursul anului 2010, instanţele de judecată au dispus în dosarele în care ofiţerii D.G.A. – Sibiu au efectuat activităţi de urmărire penală un număr de 4 hotărâri de  condamnare definitivă, din care 2 pentru un fost angajat al M.A.I., care a trecut în rezervă în timpul cercetării judecătoreşti, respectiv 4 hotărâri de condamnare, care nu sunt definitive, din care una pentru un fost angajat, care a trecut în rezervă în timpul cercetării judecătoreşti şi alta pentru un angajat M.A.I.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite