Sibiancă violată la 76 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 76 de ani a trecut prin clipe groaznice după ce, în weekend, un necunoscut a intrat peste ea în casă şi, spune femeia, a violat-o.


Femeia, care locuieşte singură în localitatea sibiană Ighişu Nou, a povestit poliţiştilor că a avut parte de o experienţă teribilă în noaptea de sâmbătă spre duminică.

În miez de noapte, un bărbat, despre care spune că nu îl cunoaşte, a intrat în casa ei şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el. Speriată, imediat după ce atacatorul a plecat, femeia a anunţat poliţia.

„Din primele verificări efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, s-a stablit faptul că uşa de acces în locuinţă nu prezintă urme de forţare. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaş în vederea examinării medicale şi stabilirii de către medicii specialişti existenţa sau inexistenţa unei agresiuni sexual“, spune Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt, pe baza expertizelor medicale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite