Sibiancă lovită pe trecerea de pietoni şi aruncată câţiva metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 37 de ani din Sibiu a ajuns la spital după ce şoferul unui autoturism Dacia a lovit-o pe trecerea de pietoni.


Incidentul s-a petrecut în această dimineaţă. Femeia, alături de soţul ei mergeau spre casă iar la un momentdat s-au angajat în traversarea unei străzi. Mai aveau puţin până să ajungă pe celălalt trotuar când o maşină apărită ca din senin a lovit-o pe femeie, aruncand-o la câţiva metri. Soţul femeii a avut noroc şi s-a tras la timp înapoi, altfel ar fi riscat şi el să fie accidentat.



Din spusele oamenilor legii, şoferul nu a putut frâna la timp şi nu a acordat prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversatrea străzii.



La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj SMURD Sibiu, care a preluat victima şi a transportat-o de urgenţă la Uniatean de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu. „Investigaţiile medicale au arătat că pacienta are pe lângă un  traumatism cranio-cerebral şi o fractură în zona bazinului şi de picior drept“, spune Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu.



Femeia a primit îngrijiri medicale şi a rămas internată în cadrul Sectiei Clinica Ortopedie -Traumatologie pentru tratament de specialitate.

Accidentul s-a petrecut în ciuda faptului că autorităţile au decis de curând montarea indicatoarelor care interzic deplasarea pe strada Semaforului cu o viteză mai mare de 30 de kilometri la oră. Asta tocmai datorită faptului că aici au loc extrem de des accidente cauzate vitezei prea mari cu care rulează autovehiculele.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite