Sibian băut urmărit de două echipaje de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urmărire ca-n filme, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Sibiu. Un şofer băut bine, a plecat acasă cu maşina, fără să se gândească la ce pericole se expune.


Ghinionul lui a fost că pe 112 a sunat cineva care ştia isprava sibianului. Două echipaje de poliţie au plecat rapid în urmărirea lui şi au reuşit să-l prindă, exact în faţa casei. Sibianul a traversat tot oraşul, conducând băut, din cartierul Vasile Aaron, până în zona cartierului Tilişca.


A fost somat de poliţişti să coboare din maşină, chiar în faţa casei, aşa că a oprit şi a stat, până la urmă, de vorbă cu oamenii legii. Cu greu s-a lăsat însă când a venit vorba de proba de etilotest.

După trei încercări nereuşite, de a sufla în apart, sibianului i-a fost făcut examenul de alcool. Rezultatul indica o alcoolemie de 0,73miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Sibianul a spun poliţiştilor că nu a lovit pe nimeni cu maşina, aşa că nu credea că trebuie să oprească la semnalele lor.

Poliţiştii l-au transportat pe acesta la spital pentru efectuarea probei de sânge, dar numai după ce i-au luat permisul. Şi la ei va rămâne mult timp. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite