Sibian arestat pentru furt, după ce a fost eliberat condiţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 28 ani, din municipiul Sibiu, eliberat condiţionat din Penitenciarul Focşani în urmă cu două săptămâni, a fost arestat preventiv, joi, pentru 29 de zile, dupa ce a intrat în incinta Spitalului Judeţean Argeş - Secţia Maternitate şi a furat geanta unei paciente.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu, bărbatul a fost identificat şi controlat asupra sa fiind găsite mai multe documente care nu îi aparţineau, motiv pentru care a fost dus la sediul secţiei de Poliţie, unde, în urma verificărilor, s-a stabilit că fusese eliberat condiţionat din Penitenciarul Focşani în 17 martie.

„Lucrătorii secţiei de Politie l-au prins pe bărbat pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Piteşti. El are 28 de ani şi este din municipiul Sibiu. Fiind continuate cercetările, s-a stabilit că, în noaptea marţi spre miercuri, acesta a intrat în incinta Spitalului Judeţean Argeş - Secţia Maternitate şi a furat o geantă cu documente, bunuri personale şi bani care aparţine unei femei de 35 ani, din comuna argeşeană Poiana Lacului, internată în unitatea respectivă, provocandu-i acesteia un prejudiciu de aproximativ 500 de lei", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Conform Mediafax, la audieri, bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a indicat locul unde a abandonat geanta. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, bărbatul fiind iniţial reţinut, iar, joi, magistraţii Judecătoriei Piteşti au emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite