Şi-au furat masa de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei sibieni sunt cercetaţi pentru furt calificat după ce au fost prinşi de poliţişti, la câteva zile după ce au furat de la o stână, doi miei.


Proprietarul unei stâne de oi a dat ieri fuga la poliţie după ce a realizat că din turmă lipsesc doi miei. Oamenii legii au demarat rapid cercetări.

„În urma cercetării efectuate s-a stabilit faptul că stâna, situată în extravilanul localităţii Tălmăcel, este nepăzită şi are adăpostit în interior 42 de miei, iar terenul pe care este amplasată nu este împrejmuit. Din interior, partea vătămată reclamă lipsa a doi miei“, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din fericire, prejudiciul aproximat la 700 de lei a fost parţial recuperat. Asta după ce oamenii legii au prins 3 tineri, cu vârstele între 17 şi 29 de ani, domiciliaţi în Tălmăcel, suspectaţi de săvârşirea furtului. În final, cei trei şi-au şi recunoscut fapta.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Tălmaciu cu suspecţii în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite