Show incendiar marca Flamingo Boys, într-un club din Sibiu (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai cunoscută trupă de striptease masculin din România a oferit sibiencelor un „mărţişor“ original, în clubul Kapital, din Sibiu. Aşa cum şi-au obşnuit fanele de câţiva ani încoace, Cornel Păsat şi trei dintre membrii trupei au oferit un show de excepţie, făcând senzaţie printre doamnele şi domnişoarele din club.

VEZI AICI FOTOGRAFII INCENDIARE


Seară de pomină pentru cele câteva sute de femei care au ales să se distreze vineri, în clubul Kapital, din Sibiu. Reprezentantele sexului frumos au avut parte de o reprezentaţie de senzaţie, marca Flamingo Boys. Silvio, Antonia şi Vlad, în frunte cu Cornel Păsat, au oferit adevărate senzaţii tari femeilor din club, care nu s-au sfiit să intre în „jocul“ striperilor.

Cele mai curajoase, au urcat pe scenă şi, fermecate de mişcările lascive ale dansatorilor, s-au lăsat supuse multor poziţii compromiţătoare.  „Femeia este specială, iar luna aceasta o sărbătorim şi îi dedicăm munca noastră“, a spus Cornel Păsat.


Băieţii şi-au făcut intrarea printr-un spectacol cu torţe, însă atmosfera a devenit de-a dreptul incendiară, în momentul în care aceştia au început să aruncele hainele de pe ei. Show-ul a durat în jur de o oră, iar „prestaţia“ băieţilor a fost răsplătită cu ropote de aplauze. Semn că distracţia a fost de ambele părţi, membrii trupei au rămas în clubul din Sibiu şi după spectacol, s-au pozat cu admiratoarele şi s-au distrat până târziu în noapte.
 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite