Sfat către motocicliştii off-road: rămâneţi pe poteci!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Turism Activ, membru al Asociaţiei judeţene de turism Sibiu, a amplasat zilele trecute mai multe panouri şi garduri în Mărginimea Sibiului, menite să atragă atenţia motocicliştilor îndrăgostiţi de dealurile şi pajiştile Sibiului, dar care uneori scapă din vizor regulile bunului simţ.

Citiţi şi:

La spital,după ce a căzut de pe moped

Accident provocat de un motociclist,pe Mitropoliei

Campania „Rămâneţi pe poteci” doreşte să tragă un semnal de alarmă sportivilor pe două şi pe patru roţi tocmai pentru a veni în întâmpinarea dorinţei comunităţilor locale. „România oferă condiţii perfecte pentru practicarea acestui sport, în special pentru că zonele montane sunt puţin populate. Noi dorim ca toată lumea să respecte dreptul oamenilor şi al comunităţilor locale la proprietate şi să ajungem la un nivel reciproc de respect. Dreptul oamenilor la linişte, la siguranţă atât pentru oameni cât şi pentru animalele lor trebuie respectat de toţi practicanţii sporturilor offroad”, spune Andy Fazekas, preşedintele clubului Crazy Bike.

Primele panouri au fost montate în zona Curmăturii Sibiului şi pe raza comunei Răşinari. De asemenea, în cadrul acestei campanii vor fi tipărite pliante ce ulterior vor fi distribuite în pensiunile şi restaurantele din Mărginimea Sibiului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite