„Sfârşitul Ceauşeştilor“ i-a scos pe sibieni din case

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă de la primle ore ale dimineţii, oamenii de toate vârstele s-a prezentat la chioşcurile de ziare, pentru a pune mâna pe cel puţin un exemplar din cartea „ Sfârşitul Ceauşeştilor“, lansată de Grigore Cartianu.

Alături de ziarul „Adevărul“ şi de suplimentele „Sănătate” şi „Jocuri”, cea mai vândută carte de la Bookfest 2010 a strânit interesul a sute de sibieni, care spun că o vor citi cu mare interes.

„Mie mi-a plăcut foarte mult ce a ascris în ziar domnul Cartianu. Am urmărit cu atenţie tot serialul despre Ceauşescu publicat în «Adevărul» şi acum am luat cartea în speranţa că voi găsi şi ceva în plus. Oricum mi se pare o idee interesantă şi merită", a spus Constantin Butiuc, unul dintre cumpărătorii cărţii.

Grigore Cartianu, autorul cărţii „Sfârşitul Ceauşeştilor“, demontează „marea minciună a «revoluţiei spontane» a lui Ion Iliescu“, consideră Ştefan Andrei, fost ministru de Externe. Istoricul Alex Mihai Stoenescu apreciază că volumul este povestea loviturii de stat transformată în revoluţie şi a revoluţiei transformate în lovitură de stat.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite