Sexy Brăileanca a ajuns subiect de predică la biserică, într-o comună din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sexy Braileanca la Sibiu
Sexy Braileanca la Sibiu

Florina Mihăilă a făcut un show incendiar la discoteca din Sadu în luna decembrie, în urma căruia s-a ales cu dosar penal, pentru că la spectacol au asistat şi minori. Gestul a fost condamnat chiar de preotul comunei, care le-a spus localnicilor, după slujbă, că ceea ce s-a întâmplat e un lucru ruşinos şi că ar fi bine să se închidă discoteca.

Tot scandalul a pornit în luna decembrie, când Florina Mihăilă a fost invitată să susţină un show la un club din comuna sibiană Sadu.  

Spectacolul a fost, se pare, unul absolut incendiar. Doar că la el nu au asistat doar adulţi, ci şi persoane sub 18 ani, motiv pentru care Sexy Brăileanca, patronul clubului şi cei de la firma de pază s-au ales cu dosare penale.

„Dosarul de cercetare penală se află la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale, sunt trei8 persoane cercetate în acest dosar printre care inclusiv administratorul societăţii şi societatea de pază din interiorul localului. În fapt, vorbim despre un show artistic cu conotaţii explicit sexuale, la care au fost prezenţi şi minori, motiv pentru care doamna este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi corupţie sexuală iar agenţii de pază pentru neglijenţă în serviciu întrucât au permis accesul în interior şi persoanelor minore, la fel şi administratorul pentru complicitate la corupţie sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri”, a spus Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.



Cele petrecute i-au revoltat din cale afară pe săteni, iar preotul satului şi-a exprimat public nemulţumirea, după slujba de al biserică.

„Ştiu numai ce ne-a spus popa, altceva nu ştiu nimic. Ne-a spus că e ruşinoasă treaba asta. După ce s-a gătat slujba, ne-a spus că a fost lucru ruşinos şi nu-i frumos, mai bine să închidă acolo decât să lase aşa”, a povestit Veta Oancea, o localnică din Sadu.

Şi primarul localităţii este extrem de revoltat, considerând că ceea ce s-a întâmplat face imagine proastă comunităţii, motiv pentru care este dispus chiar să închidă localul.

„Cu cuvinte de regret vizavi de ceea ce s-a întâmplat, în numele localităţii noastre, este un act condamnabil în care sper ca instituţiile abilitate să-şi facă datoria şi să ia măsurile serioase de sancţionare a celor vinovaţi. Este un lucru cu care nu suntem obişnuiţi şi nici nu vrem să continue în localitatea noastră, vrem să păstrăm distracţia tinerilor în limitele normale. Eu l-am şi atenţionat pe administratorul societăţii că în funcţie de rezultatul dosarului penal vom decide dacă va mai funcţiona sau vom închide discoteca”, a spus Valentin Ivan, primarul comunei Sadu

De cealaltă parte, patronul clubului se apără, considerând că show-ul Florinei nu a fost unul cu nimic ieşit din comun.

„Noi suntem un club normal, desfăşurăm o activitate normală, din punctul meu de vedere s-a desfăşurat un show în limitele decenţei, avem contract cu o firmă de pază, ei se ocupă de acces. Ghinionul nostru a fost că în timpul show-ului au participat şi minori. Tinerii din ziua de azi sunt foarte bine dezvoltaţi, eu nu sunt din localitate de acolo, pe mulţi dintre ei nu-i cunosc personal, sunt foarte bine dezvoltaţi. Eu zic că a fost un show în limite normale, nu a fost nimic ieşit din comun”, a spus Ion Piloiu, patronul clubului în care a avut loc show-ul.

Sexy Braileanca la Sibiu

SURSA FOTO PENTRU FOTOGRAFIILE DIN TIMPUL SHOW-ULUI: WWW.25H.RO

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite