Sesiune de înscrieri deschisă la Astra Film Festival 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra Film Festival – Festivalul internaţional de film documentar de la Sibiu – invită regizorii şi producătorii din toată lumea să înscrie cele mai recente producţii la cea de-a 11-a ediţie a Astra Film Festival, ce se va desfăşura în perioada 25-30 Octombrie 2011. Premiile Astra Film Festival 2011 se ridica la 25.000 de euro.

CITIŢI ŞI:

Cursuri de Jazz la Casa de Cultură a Studenţilor

Fostul solist Judas Priest cântă la Sibiu

E sigur: Sonata Arctica concertează în august la Sibiu, în Piaţa Mare

AFF este un eveniment major în cadrul comunităţii cinematografice europene. Festivalul reprezintă un punct de întâlnire pentru regizorii din întreaga lume şi promovează cinema-ul documentar din România şi din regiunea sud-est europeană. AFF prezintă realităţile lumii în care trăim aşa cum sunt ele percepute şi interpretate de regizorii de film documentar şi facilitează dezbateri libere cu publicul, precum şi între profesioniştii în domeniu. "De-a lungul anilor, stilul interactiv, informal şi prietenos al AFF a generat un teren de dialog între regizori şi public şi profesionişti în domeniu, o comunicare care a atras un număr mare de fani. AFF este o provocare pentru regizorii de documentar, o confruntare cu un public activ şi avizat. În octombrie 2011, sunteţi bineveniţi să vă bucuraţi din nou de spiritul Astra Film", spun organizatorii.

Sunt eligibile documentarele creative produse începând din anul 2008, cu subtitrare în limba engleza si care corespund uneia dintre cele patru sectiuni competitionale:
•         INTERNATIONAL (filme documentare realizate în afara Europei)
•         EUROPA (filme documentare despre Europa);
•         ROMANIAN DOCUMENTARIES (filme documentare despre România);
•         STUDENT DOCS (filme documentare realizate în cadrul unor scoli de film sau programe de pregatire specializate).
 

Pentru a participa la preselectia pentru competitie, regizorii sau producatorii trebuie sa completeze formularul online, aflat pe site-ul oficial www.astrafilm.ro, apoi sa trimita prin posta un DVD preview al peliculei lor.

Rezultatele preselectiei se vor anunta la sfârsitul lunii august.
Regizorii filmelor selectate vor fi invitati pe toata perioada festivalului, iar costurile de cazare si masa sunt acoperite de organizatori.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite