Servicii şi tarife majorate în pieţele din municipiul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea va pune în apliucare rotunjirea sumelor la taxele şi tarifele practicate, în urma aplicării TVA-ului de 24 la sută.

CITIŢI ŞI:

La Sibiu se scumpeşte apa cu aproape 12 la sută

Parcările au adus 1.000.000 de lei în primele 5 luni la bugetul Sibiului

Municipalitatea va aproba în această săptămână majorarea preţurilor practicate de nou înfiinţata societate comercială Sc Serviciu Piete SA. Astfel taxa pentru închirierea platourilor până la 50 mp, creşte de la 1,24 lei mp/zi la 1,3 lei mp/zi, taxa pentru închirierea tonetelor, chioşcurilor din tablă sau lemn, creşte de la 1,86 lei la 1,9 lei mp/zi, taxa pentru vânzare de animale şi păsări, de fiecare animal sau pasăre creşte de la 3,7 la 3,8 lei animal/zi, taxa pentru ocuparea locurilor publice cu mijloace de transport spre vânzare în cazul autoutilitarelor, autoturismelor sau microbuz, creşte de la 24,8 lei la 25 de lei pe zi. Şi taxa pentru intrarea persoanelor în târgul Obor se majorează de la 1,2 la 1,3 lei de persoană.

Taxa pentru parcare comercianţi şi producători creşte de la 3,7 lei la 3,8 lei pe zi, iar taxa de intrare la WC public, creşte de la 0,6 lei la 0,7 lei pentru fiecare persoană. Acestea sunt cele mai importante majorări de taxe ce trebuie aprobate joi de către consilierii locali.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite