Sensul giratoriu de pe Calea Dumbrăvii va fi funcţional la sfârşitul săptămânii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de amenajare a noului sens giratoriu de la intersecţia Bulevardului Vasile Milea cu Calea Dumbrăvii vor fi finalizate până la sfârşitul acestei săptămâni. Până în prezent au fost desfiinţate insulele şi se lucrează la reconfigurarea trotuarelor.

Joi, 2 august, pe parcursul nopţii, au fost instalate elementele din plastic care vor contura giraţia, iar semaforizarea va fi oprită, din acel moment urmând să se circule conform regulilor specifice unui sens giratoriu. DPC va monta apoi bordurile şi va aşterne un nou strat de uzură. Vor fi realizate o serie de modificări şi în ceea ce priveşte trecerile de pietoni din zonă: acestea vor fi mutate mai departe de intersecţie pentru o mai mare siguranţă a pietonilor.

Se pregătesc sensurile unice din zona străzii Andrei Şaguna

DPC va începe de luni, 6 august, reparaţiile pe strada Dealului, pe tronsonul dintre străzile A. Şaguna şi Banatului. Pentru realizarea acestor lucrări este necesară închiderea străzii pentru o perioadă de două săptămâni, în această perioadă fiind înlocuite bordurile şi reparate şi trotuarele. Bulevardul Victoriei se va constitui ca rută ocolitoare pe perioada lucrărilor.

După finalizarea reparaţiilor de pe strada Dealului, Bulevardul Victoriei, pe tronsonul dintre strada Banatului şi strada Andrei Şaguna, va intra de asemenea în reparaţii.

La finalizarea celor două lucrări se vor putea institui sensurile unice pe străzile Andrei Şaguna, Dealului, Banatului şi Bulevardul Victoriei - porţiunea dintre strada Banatului şi strada A. Şaguna.

DPC a început de asemenea reparaţiile pe strada Vasile Alecsandri, strada urmând să fie închisă aproximativ 1 lună.

Sensuri unice și în zona Calea Poplăcii

În contextul lucrărilor de modernizare de mare amploare de pe strada Calea Poplăcii, strada Valea Aurie devine stradă cu sens unic între strada Sibiel şi strada Poiana, iar pe strada Poiana se instituie sensul unic între strada Valea Aurie şi strada Ludoş.

Constructorii angajaţi de societatea de gaz îşi continuă de asemenea lucrările, extinzându-se pe noi străzi. Lucrări la reţeaua de gaz vor începe în perioada următoare pe strada Lungă, sub trafic, urmând să fie finalizate în aproximativ o lună. În perioada 1-30 august vor fi modernizate pe rând reţelele de gaz pe străzile G. Coşbuc, I. Raţiu şi Crişanei.

În cadrul contractului cu finanţare POS Mediu pentru reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare în Sibiu, lucrările continuă pe strada Dobrogei. Constructorul va lucra în perioada 3-15 august, sub trafic, pe strada Moldovei. Lucrări de reabilitare a canalului menajer vor începe în următoarea perioadă pe străzile Gheţăriei, Fabricii şi Şerbota, afectând doar o singură bandă de circulaţie.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite