Sensor vine sâmbătă în Liquid la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 5 martie, timp de 6 săptămâni, BEAT-urile trupei Sensor vor arunca în aer petrecerile J&B din Braşov, Cluj, Iaşi, Sibiu, Constanţa şi Bucureşti. La Sibiu evenimentul are loc în Liquid.

CITIŢI ŞI:

Grimus vin să concerteze săptămâna viitoare în Sibiu

Recital de zile mari cu Compact la Vintage în Sibiu (GALERIE FOTO)

Concertul lui Smiley a produs isterie printre sibience în Liquid Club (GALERIE FOTO)

„Start a party” cu „THE BEAT!” oricum, oriunde şi pentru oricine pentru că orice party poate începe spontan, cu doar un simplu BEAT.

„Românii sunt deja familiarizaţi cu petrecerile pe care J&B le organizează, de aceea, în fiecare an vrem să-i surprindem prin party-uri din ce în ce mai inedite şi să continuăm să le dovedim că ei sunt elementul principal al oricărei petreceri. Prin Start a party cu the Beat! încercăm să arătăm că este nevoie doar de puţină imaginaţie pentru a da startul unei petreceri de neuitat oriunde şi oricând”, a declarat Alina Ionescu, brand manager J&B, Sollers PPD.

Petrecerile “THE BEAT” vor începe în cele mai hot cluburi din ţară şi se vor încheia în Bucureşti, nu înainte de a cuprinde campusurile studenţeşti, barurile şi cluburile ce vor vibra pe ritmurile trupei Sensor, care va organiza jam sessions în cele mai tari baruri din ţară cu o zi înainte de startul oficial al fiecărei petreceri.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite