Seminar cu tema ”Promovarea acoperişurilor verzi în judeţul Sibiu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Ungureanu este coordonator al proiectului
Dumitru Ungureanu este coordonator al proiectului

Clubul Ecologic Bios Sibiu organizează vineri, 22 octombrie, între orele 10 – 12, la sediul Agenţiei de Protecţie a Mediului Sibiu, o intâlnire de lucru cu tema ”Promovarea acoperişurilor verzi în judeţul Sibiu”.

CITIŢI ŞI:

Sibienii sunt invitaţi să vadă acoperişul verde de la „Mediu”

Primul acoperiş „viu“ din Sibiu, inaugurat la Agenţia de Mediu

Se vor discuta cele mai eficiente metode de diseminare a informatiilor legate de beneficiile acoperişurilor verzi precum şi posibilitățile de stimulare financiara a proprietarilor de spatii care se preteaza la acest tip de lucrari (asociatii de proprietari, institutii publice, societati comerciale etc) prin scutiri de taxe, impozite, programe de finanţare, sponsorizari etc.

„La întâlnire au fost invitați să participe reprezentanţii primăriilor orăşeneşti din judeţ şi specialişti de la Ordinul Arhitecţilor – filiala Sibiu, S.C. Apă Canal, Sistemul de Gospodărire a Apelor Sibiu, Agenţia Regională de Protecţia Mediului Sibiu, Agenţia de Protecţie a Mediului Sibiu şi de la Garda de Mediu”, spune Dumitru Ungureanu, coordonator proiect.

Întâlnirea face parte din proiectul “Acoperişuri verzi – Natura deasupra casei tale” derulat de Clubul Ecologic Bios Sibiu şi finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi Apemin Tuşnad S.A..

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite