Sibiu: Sibian ucis de un tir pe o trecere pentru pietoni de pe Semaforului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Strada Semaforului este un adevărat loc al morţii, principala cauză fiind neacordarea priorităţii de trecere pietonilor. Ultima victimă este un sibian de 59 de ani.

Un sibian în vârstă de 59 de ani a fost accidentat mortal pe 10 iunie, pe strada Semaforului, la orele serii. El traversa strada pe trecerea de pietoni de la intersecţia cu strada Iezer, a fost lovit de un tir care n-a oprit să-i acorde prioritate şi târât 4-5 metri sub roţile maşinii. Şoferul camionului are 36 de ani, este din judeţul Alba şi va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă. În urmă cu un an, pe aceeaşi trecere de pietoni a mai murit o persoană călcată tot de un tir. "Trebuie să pună semafor la aceasta trecere de pietoni. Nu este primul astfel de accident care are loc aici. La fel se intamplă şi la cealaltă trecere de pe Semaforului, tot nesemaforizată. Acum câteva saptamani o femeie a fost calcată de maşină acolo, din fericire n-a murit”, a declarat Adriana Mesteru, vanzatoare de la magazinul din vecinatatea trecerii de pietoni.

Poliţiştii au declarat că martorul pe care l-au audiat spune că barbatul a fost spulberat de pe trecerea de pietoni. “Din primele cercetari reiese că principala cauză a producerii accidentului este neacordarea priorităţii de trecere pietonului. Vom deschide dosar de cercetare penal pe numele şoferului autotrenului pentru ucidere din culpa”, a precizat David Costin, agent principal în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite