Selymeş se teme de Voinţa: "Sibiul se aglomerează bine în jumătatea proprie"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Tibor Selymes a declarat că jucătorii echipei Astra Ploieşti trebuie să-şi schimbe atitudinea şi să muncească mai mult şi a avertizat că meciul cu Voinţa Sibiu, din etapa a II-a.

CITEŞTE ŞI:

Neluţu Sabău: "Pentru noi campionatul începe la Sibiu în etapa viitoare"

"Dacă nu schimbăm atitudinea, nu vom învinge. Fotbalul nu se joacă doar din talent. Unii dintre jucătoii mei au crezut că sunt prea mari pentru a munci. Nu mai există meci uşor, Sibiul se aglomerează bine în jumătatea proprie, foarte mult contează cum vom aborda noi jocul, cum vom ști să desfacem o echipă organizată. Nu m-a speriat egalul lor cu Steaua, m-a îngrijorat mentalitatea jucătorilor mei", a afirmat Selymeş.

Tehnicianul a anunțat schimbări în echipă, de unde va lipsi, în mod cert, Cosmin Matei.
"Nu sunt mulţumit de el. Nu vrea, nu munceşte, a primit şansa de a juca, dar nu a înţeles asta. L-am trimis la echipa a II-a, dar a jucat mai slab. Este un jucător foarte talentat, dar nu este conştient că asta nu este de ajuns. Asta e, vom căuta altă soluţie", a mai spus Selymeş.

Voinţa Sibiu întâlneşte astăzi în deplasare Astra Ploieşti, începând cu ora 18.30. Meciul este transmis în direct de DigiSport.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite