Şeful SRI Sibiu este cercetat şi pentru părăsirea locului accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iniţial, dosarul a fost înregistrat la Parchet doar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Acum, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a confirmat pentru Adevărul că Giupană este cercetat şi pentru părăsirea locului accidentului. La câteva zile după accident, şeful Poliţiei Sibiu a declarat pentru Adevărul că după accident, şeful SRI l-a sunat şi a plecat să se spele şi să se sc

Citiţi şi:

Şeful SRI Sibiu,schimbat din funcţie

Dosarul şefului SRI Sibiu a ajuns la Parchet

Dosarul în care este cercetat Valentin Giupană, până la 1 septembrie şeful Direcţiei Judeţene de Informaţii Sibiu, ia o nouă întorsătură. Dacă iniţial a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, acum Giupană este cercetat şi pentru părăsirea locului accidentului.

Coincidenţă sau nu, deşi dosarul a fost înregistrat iniţial pe vătămare corporală din culpă, cercetările s-au extins după ce Adevărul a făcut dezvăluiri în exclusivitate legate de accidentul în care a fost implicat Giupană, în seara zilei de 29 iulie. Astfel, câteva zile mai târziu, întrebat unde era şeful SRI în seara în care a produs accidentul, în care trei persoane au fost rănite, şeful Poliţiei Sibiu, comisarul Tiberiu Ivancea, a făcut pentru Adevărul declaraţii absolut halucinante. Printre altele, a spus că după accident, şeful SRI l-a sunat, a refuzat transportul la spital, după care a plecat să se spele şi să se schimbe.

CITIŢI PE LARG DESPRE ACEST SUBIECT MÂINE, ÎN ADEVĂRUL DE TRANSILVANIA

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite