Şedinţă de Consiliu Local în Mediaş. Vezi care sunt principalele propuneri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali medieşeni se întrunesc în şedinţă ordinară luni, 30 mai, la ora 16.00, în Sala „Daniel Thellmann“ a Primăriei. Până în acest moment au fost incluse pe ordinea de zi un număr de 24 proiecte de hotărâre.

Citiţi şi:

Lanţ uman cu tema "Fii voluntar" la Mediaş

43.000 de puieţi plantaţi la Mediaş

Un prim proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi se referă la stabilirea taxelor şi impozitelor locale ale municipiului Mediaş pe anul  2012. Un alt proiect de hotărâre se referă la mărirea capacităţii la Creşa nr.2 din subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială. Consilierii locali vor avea pe masa de lucru proiectul de hotărâre privind aprobarea convenţiei de parteneriat între Consiliul Local Mediaş, prin Direcţia de Asistenţă Socială şi S.C. Splendia Medica S.R.L., în vederea furnizării de servicii medicale oftalmologice gratuite persoanelor defavorizate din Mediaş şi satul aparţinător Ighişu Nou. 

Alte două proiecte aflate pe ordinea de zi se referă la aprobarea listei cu persoanele care îndeplinesc prevăzute de legile speciale în vigoare la transportul local în comun pentru luna iunie 2011 şi aprobarea listei pensionarilor care au vârsta standard de pensionare şi care beneficiază de gratuităţi pe transportul local în comun pentru luna mai  2011. Tot în şedinţa Consiliului Local din această luna se va discuta proiectul de hotărâre referitor la  Regulamentul privind accesul auto în zona restricţionată din centrul municipiului Mediaş.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite