Seals şi Crăciun nu joacă în meciul CSU Sibiu – CSU Cuadripol Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi jucători sunt accidentaţi şi vor fi menajaţi în meciul de sâmbătă de la ora 18.00, din Sala Transilvania.



Directorul sportiv al lui Csu Sibiu, Horaţiu Floca, a anunţat că doi din cei mai buni jucători ai echipei vor privi probabil din tribună meciul de azi de la Sala Transilvania.

„Din păcate LeVar Seals nu s-a antrenat deloc săptămâna aceasta, iar Crăciun este în continuare indisponibil. Pentru noi urmează o serie de meciuri de care depinde intrarea noastră în play-off. Crăciun nu va juca în partida cu Braşovul mai mult ca sigur. El face recuperare şi va mai trece ceva timp până îşi va reveni complet” a spus Floca. Americanul Seals a spus şi el că îşi doreşte foarte mult ca CSU Sibiu să prindă play-off-ul în acest sezon.

„Nu vreau să intru în istoria Sibiului ca făcând parte din echipa ce nu a ajuns în play-off. Noi ne pregătim să jucăm cât mai bine. Nu cred că s-a schimbat ceva după plecarea lui Prakuraitis, în sensul că noi ne vedem de treabă şi ne antrenăm ca să jucăm cât mai bine. La Mediaş cred că am jucat mai bine decât în precedentele partide. Nu ştiu dacă voi juca cu Braşovul” a punctat LeVar Seals.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite