Se topesc preţurile, la Bâlea Lac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi primăvara şi-a intrat în drepturi în cea mai mare parte a ţării, anotimpul rece este încă stăpân, la Bâlea Lac. Aici, Hotelul şi Biserica de Gheaţă îşi aşteaptă în continuare vizitatorii şi nu oricum, ci cu reduceri de preţuri.


Astfel, preţul pentru închirierea uneia din cele 14 camere duble este, începând de astăzi, de doar 200 lei/noapte, faţă de 300 de lei, cât a fost până acum.

„Vizitatorii ce vor urca în inima Masivului Făgăraş, vor putea beneficia de întreaga gamă de meniuri şi preparate de bar servite în acest sezon în Hotelul de Gheaţă, astfel că, în ciuda anotimpului, bucuria dată de consumarea unui cocktail într-un pahar special de gheaţă este aceeaşi“, spune Adelina Grigoroiu, director de marketing, la firma care se ocupă de proiectul Bâlea Lac.

Realizatorii celor două obiective speră ca acestea să mai reziste cel puţin până în perioada sărbătorilor de Paşte, însă acest lucru depinde în mare parte de condiţiile meteorologice.Cei are vor doar să viziteze Hotelul de Gheaţă vor scoate din buzunare câte 8 lei, în timp ce accesul în Biseria de Gheaţă este gratuit.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite