Preţurile la parcare s-au dublat în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tichet de parcare costă acum 1 leu pentru toată ziua, de luni până vineri.
Un tichet de parcare costă acum 1 leu pentru toată ziua, de luni până vineri.

Practic începând de astăzi preţul unui tichet de parcare în municipiul Sibiu s-a dublat. Sibiul era până la 31 decembrie 2010 oraşul reşedinţă de judeţ cu cele mai mici preţuri din România, pentru aceste servicii.

CITIŢI ŞI:

Amenzi mai mari pentru parcările ilegale,în Sibiu

Peste 130 de locuri de parcare în plus în zonele centrale ale Sibiului

Parcările au adus 1.000.000 de lei în primele 5 luni la bugetul Sibiului

Pentru parcările nedirijate prin sistem cu bariere, un tichet care înainte costa 1 leu şi era valabil timp de 10 ore, adică pentru intervalul 8.00 – 18.00, începând de astăzi este valabil numai 5 ore, existând două intervale orare, respectiv 8.00 – 13.00 şi 13.00 – 18.00, de luni până sâmbătă.

„Duminica parcarea autovehiculelor este gratuită. Taxa de parcare este de un leu pentru un interval orar de cinci ore”, se arată în hotărârea Consiliului Local Sibiu.

Abonamente mai scumpe

Preţurile abonamentelor au crescut şi ele automat. Astfel, cel pentru o singură parcare cu plată a crescut de la 10 lei la 15 lei pe lună, iar cel pentru toate parcările costă acum 30 de lei în loc de 20 cât era în trecut.

Totodată de la 1 ianuarie tariful de parcare din Cazarma 90, până la 31 decembrie de 0.50 de bani pe oră, a devenit de 1 leu pe oră. În Piaţa Mică tariful de 1 leu pentru 30 de minute rămâne nemodificat.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite