Se refac trecerile de pietoni din dreptul şcolilor şi liceelor din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea a dispus refacerea trecerilor de pietoni din apropierea unităţilor de învăţământ. Lucrările din şcoli se apropie de final.

CITIŢI ŞI:

Condiţii indecente în şcoli pentru peste 8.000 de elevi sibieni

Comasarea şcolilor din Sibiu, afectată de lipsa banilor

Acoperişul şcolii germane din Tălmaciu, reparat cu lemne din pădure

Municipalitatea a dispus refacerea trecerilor de pietoni din apropierea unităţilor de învăţământ pentru a permite astfel circulaţia în siguranţă a elevilor. SC DPC SA a demarat refacerea marcajelor a aproximativ 56 de treceri de pietoni. Aceste lucrări vor fi finalizate până la începerea cursurilor în 13 septembrie.

Lucrări de 360.000 de lei
Municipalitatea sibiană, prin intermediul Serviciului Public de Administrare a Unităţilor de Învăţământ a demarat la începutul verii, odată cu încheierea anului şcolar, o serie de lucrări de reparaţii şi  igienizare în şcolile, liceele şi grădiniţele din Sibiu. „Prin aceste investiţii încercăm în fiecare an să oferim condiţii cât mai bune elevilor şi profesorilor pentru a avea astfel condiţii optime pentru desfăşurarea orelor de curs. Consider că şcolile din Sibiu sunt pregătite pentru noul an şcolar”, a declarat primarul Klaus Iohannis. În majoritatea unităţilor şcolare administrate de municipalitatea sibiană, în perioada celor trei luni de vacanţă au fost efectuate lucrări de igienizare, reparaţii la şarpante, intervenţii de urgenţă pentru întreţinere şi reparaţii la instalaţiile de utilităţi dar şi a instalaţiilor electrice, reparaţii la împrejmuirile unităţilor, reparaţii la sobe, jgheaburi şi burlane. Pentru aceste lucrări au fost alocaţi din bugetul local 360.000 lei.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite