Se primesc dosare pentru ajutorul de încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria a început de ieri să preia dosarele pentru persoanele care doresc să beneficieze de ajutor pentru încălzire pentru sezonul rece.

CITIŢI ŞI:

Somaţiile pentru restanţele la impozit postate on-line pe pagina primăriei Sibiu

Fluidizare de trafic printr-un sens giratoriu în zona Piaţa Obor

Reprezentanţii administraţiei locale spub că plafonul veniturilor lunare pe membru de familie a rămas acelaşi ca anul trecut şi nu trebuie să depăşească suma de 615 lei. Astfel sibieni care îndeplineasc toate criteriile impuse de prevederile legale au 30 de zile pentru depunerea documentelor necesare, respectiv până aproape de jumătartea lunii viitoare.

Conform prevederilor legale, ajutorul pentru încălzirea locuinţei se acordă familiilor şi persoanelor singure, care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat, gaze naturale, lemne, cărbuni, combustibili petrolieri, diferenţiat în raport de venitul net mediu lunar pe membru de familie respectiv al persoanei singure, precum şi de sistemul de încălzire.
 
Se face comisie
Ajutorul pentru încălzirea locuinţei se acordă la cererea titularului însoţită de declaraţia pe propria răspundere privind componenţa familiei şi veniturile acesteia şi a documentelor doveditoare privind componenţa familiei, precum şi a tuturor veniturilor permanente nete realizate de membrii acesteia, în luna anterioară depunerii cererii.

„Pentru verificarea veridicităţii datelor înscrise în declaraţiile date pe propria răspundere, se vor efectua anchete sociale prin sondaj sau la sesizarea terţilor pentru minim 3 la sută din numărul beneficiarilor”, a explicat primarul Klaus Iohannis.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite